Alibaba Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2018 Tutaj ustalacie między sobą wszelkie szczegóły waszego pojedynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2018 (edytowane) Szukam dwóch chętnych do walki Oferta: dowolna - Ilość typów: 15 - Termin: poniedziałek - środa - Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie - Wygrywa wyższe ako trafionych typów - Stawka: forumowy browar + 5 pkt Edytowane 6 Styczeń 2018 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchasz Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2018 No to dawaj Cwaniaku 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2018 53 minuty temu, Tonny napisał: Szukam dwóch chętnych do walki Oferta: dowolna - Ilość typów: 15 - Termin: poniedziałek - środa - Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie - Wygrywa wyższe ako trafionych typów - Stawka: forumowy browar + 5 pkt No to Tonny może ze mną rewanż? Ale przydałoby się pojedynek poniedziałek-czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2018 2 minuty temu, maer napisał: No to Tonny może ze mną rewanż? Ale przydałoby się pojedynek poniedziałek-czwartek? No to załóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchasz Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2018 W sumie mam jedno wolne miejsce jak ktoś chętny to dawać znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2018 Mogę się z kims zmierzyć . Jak coś to pisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2018 mbmartin co proponujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zur555 Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 (edytowane) 2 chętnych szukam: Oferta: dowolna - Ilość typów: 10 - Termin: poniedziałek - środa - Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie - Wygrywa wyższe ako trafionych typów - Stawka: + 5 pkt Edytowane 7 Styczeń 2018 przez zur555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 Godzinę temu, zur555 napisał: 2 chętnych szukam: Oferta: dowolna - Ilość typów: 10 - Termin: poniedziałek - środa - Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie - Wygrywa wyższe ako trafionych typów - Stawka: + 5 pkt Zakładaj temat i gramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 Szukam dwóch chętnych do walki Oferta: dowolna - Ilość typów: 15 - Termin: poniedziałek - środa - Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie - Wygrywa wyższe ako trafionych typów - Stawka: 5 pkt forumowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zur555 Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 28 minut temu, kubakopl napisał: Szukam dwóch chętnych do walki Oferta: dowolna - Ilość typów: 15 - Termin: poniedziałek - środa - Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie - Wygrywa wyższe ako trafionych typów - Stawka: 5 pkt forumowych Jestem chętny, jak chcesz twórz temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 Szukam chętnego na pojedynek: Oferta: dowolna - Ilość typów: 15 - Termin: poniedziałek - czwartek - Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie - Wygrywa wyższe ako trafionych typów - Stawka: 5 pkt forumowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 (edytowane) Maer Ja chętnie zagram Edytowane 7 Styczeń 2018 przez Grzybek 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 4 godziny temu, kubakopl napisał: Szukam dwóch chętnych do walki Oferta: dowolna - Ilość typów: 15 - Termin: poniedziałek - środa - Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie - Wygrywa wyższe ako trafionych typów - Stawka: 5 pkt forumowych śmiało załóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 mykam do roboty jak ktoś chętny niech założy +- takie zasady 2 chętnych szukam: Oferta: dowolna - Ilość typów: 10 - Termin: poniedziałek - środa - Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie - Wygrywa wyższe ako trafionych typów - Stawka: + 10 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zur555 Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 3 minuty temu, ŻYLETA napisał: mykam do roboty jak ktoś chętny niech założy +- takie zasady 2 chętnych szukam: Oferta: dowolna - Ilość typów: 10 - Termin: poniedziałek - środa - Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie - Wygrywa wyższe ako trafionych typów - Stawka: + 10 pkt Zakładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 Godzinę temu, Grzybek napisał: Maer Ja chętnie zagram Założone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 28 minut temu, ŻYLETA napisał: mykam do roboty jak ktoś chętny niech założy +- takie zasady 2 chętnych szukam: Oferta: dowolna - Ilość typów: 10 - Termin: poniedziałek - środa - Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie - Wygrywa wyższe ako trafionych typów - Stawka: + 10 pkt Kumplu po szalu , challange accepted 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 Ktoś coś? dwa pojedynki zasady od czwartku do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OgrajMnie Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 47 minut temu, mbmartin napisał: Ktoś coś? dwa pojedynki zasady od czwartku do niedzieli jestem chętny na takich zasadach: Oferta: dowolna- Ilość typów: 15- Termin: poniedziałek - czwartek- Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie- Wygrywa wyższe AKO trafionych typów (minimalny kurs 1.4, maksymalny liczony 3.0)- Stawka: 20 pkt + "piwko" (pochwała) Jeżeli ktoś chce zagrać taki pojedynek na takich zasadach dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 13 minut temu, OgrajMnie napisał: jestem chętny na takich zasadach: Oferta: dowolna- Ilość typów: 15- Termin: poniedziałek - czwartek- Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie- Wygrywa wyższe AKO trafionych typów (minimalny kurs 1.4, maksymalny liczony 3.0)- Stawka: 20 pkt + "piwko" (pochwała) Jeżeli ktoś chce zagrać taki pojedynek na takich zasadach dajcie znać Załóż temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, mbmartin napisał: Ktoś coś? dwa pojedynki zasady od czwartku do niedzieli Zagram, załóż temat, zasady mi w sumie obojętne po za takim punktem: Cytat Wygrywa wyższe AKO trafionych typów (minimalny kurs 1.4, maksymalny liczony 3.0) Edytowane 7 Styczeń 2018 przez Cecrusher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OgrajMnie Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 @Cecrusher niestety już mam dwa pojedynki aktywne, więcej według regulaminu nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 To kto tam chce zagrać niech założy temat i da mi znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 2 godziny temu, Cecrusher napisał: To kto tam chce zagrać niech założy temat i da mi znać. Cecrusher ale ja mogę dopiero na piątek - niedziela zagrać bo w tygodniu mam już 2 pojedynki z Tonny oraz Grzybek. Takie zasady: Oferta: dowolna - Ilość typów: 15 - Termin: Piątek - Niedziela - Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie - Wygrywa wyższe ako trafionych typów - Stawka: 5 pkt forumowych Dodatkowo szukam na weekend jeszcze jednej osoby: To jak Cecrusher zainteresowany na weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zur555 Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 (edytowane) Też szukam na weekend jednej osoby, Jak ktoś chętny to niech zakłada temat, warunki dla mnie obojetnie, Termin CZwartek/Piątek - Niedziela Edytowane 7 Styczeń 2018 przez zur555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 5 minut temu, zur555 napisał: Też szukam na weekend jednej osoby, Jak ktoś chętny to niech zakłada temat, warunki dla mnie obojetnie, Termin CZwartek/Piątek - Niedziela Dobra zakładam temat na weekend z takimi zasadami Oferta: dowolna - Ilość typów: 15 - Termin: Piątek - Niedziela - Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie - Wygrywa wyższe ako trafionych typów - Stawka: 5 pkt forumowych 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2018 Dalej szukam 1 osoby na pon-sro Oferta: dowolna- Ilość typów: 10- Termin: poniedziałek - środa- Bukmacher: dowolny, podajemy przy typie- Wygrywa wyższe ako trafionych typów- Stawka: 5 pkt forumowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2018 (edytowane) 22 godziny temu, crachmel napisał: jak zwiększymy stawkę do co najmniej 10 pkt to ja chętny i zakładaj temat to wyzywam, ale na 15 typów ale od czwartku do niedzieli good luck have fun Edytowane 8 Styczeń 2018 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi